Kvinde, 49 år

"Jeg har haft stor glæde af mine samtaler med Charlotte gennem nu flere år. Jeg mødes altid af varme og forståelse samtidig med at jeg udfordres i trygge rammer. Jeg har altid følt mig sikre, kompetente hænder og har med Charlottes hjælp udviklet mig og rykket på de områder, som i perioder har gjort livet svært. Jeg har fået nogle værdifulde værktøjer, som jeg er blevet kendt med via vores sessioner, og som fungerer som "livliner" i situationer, hvor fødderne har svært ved at finde fodfæste. Jeg er glad for vore veje krydsede og ønsker, at mange andre får mulighed for at møde Charlotte med alt, hvad hun er og deler ud af. Hun kan noget ganske særligt."

Voksen datter og mor

"Kære Charlotte. Vi føler du har hjulpet os rigtig godt på vej. Min mor skriver at hun synes du er meget professionel og at det er trygt at være hos dig. Nogle tanker jeg har gjort mig er at du besidder en ro som smitter af på folk i rummet, er meget upartisk og god til at få de følelser frem som ligger til grund for ens handlinger, som jo var hele humlen i vores problematik. I det hele taget var det en tryg oplevelse.

Kvinde, 34 år:

Charlotte møder virkelig en med ro og accept og hun skaber en meget tryg stemning. Hun er nærværende og rolig, lyttende og støttende. Hun giver én håndgribelige redskaber, man kan anvende i sine udfordringer. Jeg vil varmt anbefale Charlotte.