Jeg er Familie- og Psykoterapeut MPF og har 20 års erfaring indenfor samtaleterapi.

I mine samtaler er jeg optaget af at skabe det bedst mulige grundlag for indsigt og udvikling og arbejder med tilknytningsmønstre og relationer mellem mennesker.
For mig er en nærværende og åben kontakt grundlaget i det terapeutiske møde.

Jeg arbejder ud fra det faglige ståsted at alle, både børn og voksne, altid forsøgerat gøre det allerbedste de kan, udfra de betingelser og erfaringer de har.

Udover det, er jeg optaget af at integrere et kropsligt fokus i forhold til at opløse stress, relations- eller choktraumer og de ofte tilhører smertetilstande. Jeg er uddannet SE-traumeterapeut; SE står for Somatic Experiencing® og er en behandlingsform, der tager udgangspunkt i kroppens erfaringer og vores kropslige sansninger. Du kan læse meget mere om SE-traumeterapi længere oppe på siden.

Uanset hvilke udfordringer du har, er det vigtigt for mig, at du oplever at terapien og samtalerne er tilrettelagt, så de er brugbare og giver mening for dig, med eller uden kropsligt fokus.
Jeg vil derfor være optaget af om du oplever at kemien og relationen imellem os er på plads, da netop dette har altafgørende betydning for terapiens udfald.

For at du til en start kan danne dig et indtryk af hvem jeg er, tilbyder jeg en gratis uforpligtende telefonisk for-samtale inden en eventuel samtale eller forløb.
Her kan du også få en fornemmelse af hvad jeg kan tilbyde dig.

Ring til mig på 2066 0577 eller klik på kuverten nederst til højre. Her kan du skrive dine ønsker og vi kan aftale hvornår det passer dig at blive kontaktet.

Priser:
Individuelle samtaler á 60 minutter:   850,00 kr.
SE-traumesamtaler á 60 minutter:       850,00 kr.
Rabat v. køb af forløb på 5 samtaler: 4000,00 kr. - Rabat: 250,00 kr


Jeg tilbyder samtaler i dag- og aftentimerne.
Mine hyggelige lokaler i Terapifællesskabet Body, Mind & Peace, med indgang ad Lille Gråbrødrestræde, ligger centralt og kun 5 minutters gang fra Roskilde Station.

Der er 2 timere gratis parkering i centrum og fri parkering i Sortebrødre Plads P-hus på kælderetagerne -1, -2 og -3. Nærmeste parkeringsplads er Sankt Olsstrædes parkering, 2 minutters gang fra klinikken.

Eventuelt afbud giver inden 24 timer før samtalens start. Ved senere afbud eller udeblivelse betales 50% af samtalens pris.